Kontakt i usluge

MALI GANEŠ d.o.o. Kastav, Belići 25
Margito Jušić ing. građ.
mob. 098/402-163
tel. 051/691-116
email info@maliganes.hr
web http://maliganes.hr/
facebook www.facebook.com/maliganes

Za bilo kakva pitanja, što vam je zanimljivo i što vas interesira u ovom području, slobodno pišite na info@maliganes.hr ili nazovite, biće mi drago ako mogu pomoći.

Cjenik – usluga

Đjotiš savjetovanje 500,00kn:
Potreban je datum, vrijeme i mjesto rođenja. Prvi dio prođemo kroz razumijevanje natalne karte, osobnost, kvalitete, cilj i svrhu rođenja, te sve što je naglašeno i zanimljivo. Drugi dio je usmjerenje na periode i preporuke vezane uz to. Bilo koje područje koje je aktualno i zanimljivo uključujemo u ovo. Po potrebi uključujemo prašnu (pitanje u određenom trenutku). Trajanje približno 2h.

Đjotiš savjetovanje (svaki slijedeći put) 400,00kn:
Usmjerenje je na aktualne stvari i periode te preporuke vezane uz to. Bilo koje područje koje je aktualno i zanimljivo uključujemo u ovo. Po potrebi uključujemo prašnu (pitanje u određenom trenutku). Trajanje približno 2h.

Cjeloživotna pismena đotiš analiza 800,00kn:
Potreban je datum, vrijeme i mjesto rođenja. Pismena analiza na 6-7 stranica, u prvom dijelu uključuje tumačenje natalne karte po svim područjima života, osobnost, kvalitete, cilj i svrhu rođenja te sve što je naglašeno i zanimljivo. U drugom dijelu usmjerenje je na periode nekoliko godina unaprijed te preporuke vezane uz to. Bilo koje područje koje je aktualno i zanimljivo uključujemo u ovo. Nakon toga uključeno je usmeno tumačenje ili usmjerenje na bitna i aktualna područja. Trajanje približno 2h.

Usporedna đotiš analiza 500,00kn:
Potreban je datum, vrijeme i mjesto rođenja. Analiza se radi bilo za ljubavne, poslovne, prijateljske ili druge parove. Uključena analiza kompatibilnosti na pet nivoa. Trajanje približno 2h.

Muhurta (odabir najpovoljnijeg trenutka) 400,00kn:
Potreban je datum, vrijeme i mjesto rođenja te aktivnost (ženidba, otvaranje firme, početak gradnje kuće) sa rasponom perioda u kojem bi željeli da se dogodi.

Ostale đotiš usluge:
Prema dogovoru.

Vastu analiza postojećeg prostora cca 700,00-1000,00kn:
Cijena ovisi o kvadraturi prostora, broju etaža, broju osoba za koje se preklapa đotiš karta. Potreban je nacrt stana (moguć dogovor za crtanje), kuće ili poslovnog prostora te položaj prema stranama svijeta (google eart, google maps, geoportal, oznaka na nacrtu), te datum, vrijeme i mjesto rođenja osoba koje žive ili borave u prostoru. Analiza uključuje vastu nacrt sa mrežom vastupuruše te preklapanje đotiš karata preko prostora osoba koje žive u prostoru, a gdje se vidi fina analiza s obzirom na našu individualnu karmu. Nakon toga savjetovanje uključuje dolazak na lice mjesta (osim u iznimnim slučajevima) te smjernice za poboljšanje i podizanje kvalitete prostora kao i po potrebi postava korektivnih mjera kao jantre ili Meru čakre (nisu u cijeni). Približno trajanje konzultacije sa postavom korektivnih mjera je od 4-7h.

Vastu analiza i smjernice za projektiranje za objekt u gradnji:
Cijena se dogovara prema pojedinačnom slučaju i potrebi. Potreban je nacrt stana, kuće ili poslovnog prostora te položaj prema stranama svijeta (google eart, google maps, geoportal, oznaka na nacrtu) kao i datum, vrijeme i mjesto rođenja osoba koje će boraviti u prostoru.

Vastu projektiranje ili adaptacija postojećeg objekta:
Cijena se dogovara prema pojedinačnom slučaju te ovisno o veličini zahvata. Potreban je nacrt postojećeg objekta (moguć dogovor za uzimanje mjera i crtanje postojećeg stanja), položaj prema stranama svijeta (google eart, google maps, geoportal, oznaka na nacrtu) te datum, vrijeme i mjesto rođenja osoba koje će boraviti u prostoru kao i želje onih koji će tu boraviti. Prema tome i prema zadanim parametrima se usklađuje vastu projekt.

Vastu idejni projekt nove kuće cca 75,00kn/m2:
Projekt se pokreće od odabira ili analize zemljišta za gradnju te smještaja kuće na parceli. Potrebni su datum, vrijeme i mjesto rođenja osoba koje će tu živjeti te njihove želje o veličini objekta te ostalim potrebama. Projekt se crta u programu arcon te uključuje idejne tlocrte, presjeke, fasade, 3D prikaz kao i preklapanje osobnih đotiš karata preko prostora te fina prilagođavanja zavisna o individualnoj karmi. Za građevinsku dozvolu potrebno je da projektant razradi ostale parametre projekta. Okoliš objekta se razrađuje zasebno.

Ostale vastu usluge:
Prema dogovoru.

*U cijenu nisu uračunati prijevozni troškovi.
*Cijene za inostranstvo su uvećane 10%.
*Pružatelj usluga nije u sustavu PDV-a, sukladno čl.90. st1. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.