Iskustva

Usprkos otporu koji je na mene izazvala zapadna astrologija, a uz mnoge signale po putu vezano uz đotiš, napravila sam đotiš kod Margita te po prvi put u životu iz ugla “astrologije”, dobila sam “sliku” sebe koju sam mogla da povežem sa sobom, potpuno, kako emotivno, tako i karakterno i duhovno. Ono što je bilo ključno u tome da dobijem takav uvid je pristup koji Margito ima u izradi i tumačenju te da mi približi na način koji mi je razumljiv. Zahvaljujući svemu tome, oslobodila sam se svojih dugogodišnjih otpora te stekla poverenje u jednu nauku koja nam zaista može puno pomoći na našem putu, i to kako u prevazilaženju prepreka tako i razumevanju lekcija koje treba da naučimo. Ono što bih posebno izdvojila je pristup koji Jyotish ima kada je u pitanju svrha u životu, naši zadaci i talenti, a šta se sve potvrdilo ono što sam osjećala. A da bi neko znanje (u ovom slučaju drevne indijske astrologije) bilo preneto na adekvatan način, pristup koji Margito ima (kao Jyotish majstor) je ključno i presudno! Hvala Margito na svim uvidima, korisnim informacijama i savetima, a iznad svega, hvala na divnom pristupu i “pravim” rečima.

Sa Vastu sam se susrela par meseci pošto sam se preselila u novi stan. Jedna od ključnih rečenica koju mi je Margito spomenuo u jednom od razgovora ostavila je na mene dubok utisak: “Prostor u kojem živimo, materijalizira našu karmu!” I fakat, to je apsolutno tačno. Od trenutka kada sam prešla u novi stan, nakon nekoliko meseci izrađen je vastu koji je sve elemente mog života detaljno prikazao, te smo tamo gdje su bila oštećenja napravili korektivne mjere za ispravljanje. Vastu sam lično doživela kao jednostavno usklađivanje sa prirodnim elementima i principima.

SNEŽANA,voditeljica radionica za lični razvoj, Srbija

Đjotiš kod Margita dala sam izraditi na preporuku poznanice. Već sam imala ranija iskustva s đotiš analizama čak i sa Indijcima, no ono što mi se posebno svidjelo kod Margita je njegova otvorenost i neposrednost u pristupu klijentu, kao i predanost radu. Margito mi je đotiš poslao u detaljno razrađenoj pisanoj verziji (što se ispostavilo vrlo korisnim jer se tom tekstu često vračam), nakon čega su uslijedile usmene konzultacije tijekom koji smo svaku stavku detaljno analizirali. Margito jako duboko poznaje ova znanja i trudi se svakom klijentu dati 100% sebe jer mu je zadovoljstvo klijenta i ukupna korisnost napravljene analize na prvom mjestu. Meni je dotiš doista bio svjetlo na putu, te me potaknuo da napravim prvi korak ka pisanju knjige “Hrabrost na putu sreće: 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranja sretnoga života” u kojoj je i dotiš našao svoje mjesto. U svakodnevici u radu sa ljudima često rado preporučim izradu đotiša kod Margita jer to smatram vrlo vrijednim putokazom za život i alatom za bolje razumijevanje samog sebe i uloge u svijetu.

Sa vastuom sam se detaljnije upoznala na Margitovom predavanju u Osijeku koje me oduševilo. Vastu kao vedska znanost o gradnji i stanovanju može uvelike pomoći da prostor u kojem živimo i nazivamo domom ima drugačiju energiju i vibraciju koja je u skladu sa univerzalnim principima i nama samima. Dom je prostor u kojem provodimo naviše vremena te koji snažno utječe na nas (bili mi toga svjesni ili ne). Margito je stan u kojem živim sredio po vastu principima, dodao korektivne mjere jantre i Meru čakru, čime ga je doveo na viši vibracijski nivo što se odmah osjetilo na svim poljima.

ANITA FREIMANN, doktorica sreće, autorica knjige HRABROST NA PUTU SREĆE, osnivačica INSTITUTA ZA SREĆU, izvanredna profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

Prvi put sam se susrela sa jyotish astrologijom. Bila sam zaista iznenađena dubinom i preciznošću koju može otkriti o samoj osobi. Svidjelo mi se što može dati smjernice i razumjevanje u svrhu života i odgovore na neka konkretna pitanja za ljubav, posao i zdravlje! Hvala Margitu na ljubaznosti i divnim savjetima!

JELENA, kozmetičarka

Đjotiš – izvrsna drevna nauka koja uz pomoć Margitove osobnosti i preciznosti postaje alat u rješavanju svih životnih pitanja i izazova. S jedne strane, strogo definiran, inžinjerski pristup a s druge široka, duhovna i nelimitirana osobnost vode do detaljnih odgovora i bezrezervnog davanja sebe prilikom iščitavanja našeg života i svrhe našeg postojanja.Vastu – znanost o stanovanju koju je Margito izvrsno spojio s pojedinačnim đotiš tumačenjima te mene i moju obitelj sagledao iz aspekta energetskih i duhovnih bića i još nas kvalitetnije povezao s prostorom u kojem bivamo a koji utječe na sve aspekte našeg života.

Sanja, instruktorica kundalini joge